D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
Previous
Next

ONLINE FOGLALÁS

Foglalja le szobáját most a szálloda weboldalán és élvezze a direkt foglalás előnyeit!

Közvetlen szállodai szobafoglalás – nincsenek rejtett díjak, nincs törlési díj.
Mindig elérhetők vagyunk – recepciónk napi 24 órában áll az Ön rendelkezésére.
Egyszerű, meglepetések nélküli foglalás – könnyű kezelhetőség, helyszíni fizetés.

Foglalási oldalunkon tájékozódhat aktuális napi árainkról és elérhető csomagjainkról egyaránt. Néhány ártípusnak egyedi foglalási feltételei lehetnek. Ellenőrizze a foglalhatóság feltételeit, mielőtt véglegesíti foglalását.

A keresett időpontot a foglalási oldal nem elérhetőként tünteti fel? Kérjük, írjon nekünk e-mail címünkre, reservation@d8hotel.hu, és Ön lehet az első, aki részére ajánlatot küldünk, ha ismét rendelkezünk szabad szobával a kért dátumra.

Napi áraink és promócióink tizenegy hónappal előre érhetők el on-line. Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, ha ezen időszakon túli időpontra szeretne foglalni.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

Szállodánkban a garantált foglalások biztosítják, hogy a foglalás késői (18 óra utáni) érkezés esetén se törlődjön. Interneten keresztül történt szobafoglalás esetén hitelkártyás garanciát kérünk vendégeinktől. Egyes érkezési időpontok és szobaárak foglalásakor előleg fizetése kötelező. Kérjük, szobafoglaláskor tekintse meg előlegfizetési feltételeinket!

Fizetés hitelkártyával

Szállodánkban a következő típusú hitelkáryákkal fizethet: VISA, Mastercard, Diners Club, UnionPay, JCB.

Bejelentkezés a szállodába: 14:00 órától.
Kijelentkezés a szállodából: 11:00 óráig.

Korai érkezés, késői távozás

Javasoljuk, hogy legalább egy nappal érkezését vagy távozását megelőzően, jelezze szállodánk recepcióján korai bejelentkezési vagy késői kijelentkési igényét. A foglaltság függvényében recepciónk tájékoztatja Önt annak lehetőségéről, és feltételeiről. Amennyiben a kért napon nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, a szálloda csomagszobája térítésmentesen áll az Ön rendelkezésére.

Egyéni foglalás lemondása

A szállodai szobafoglalásának kötbérmentes lemondásához a szállodát az érkezés előtt legalább 24 órával értesíteni kell. A törlés feltételei függhetnek az érkezés napjától és a szobatípustól is. Amennyiben a foglalás törlésére későn (24 órán belül) kerül sor, úgy a szálloda egy éjszakai szállást terhel a vendég számlájára. A lemondási szabályzat részleteiről és az előlegfizetési feltételekről kérjük, a foglaláskor tájékozódjon!

Gyerekekkel a szállodában

5 évnél fiatalabb gyerekek szüleikkel egy szobában, térítésmentesen tartózkodhatnak, amennyiben ‘Családi szobára’ szól a foglalás.  A ‘Családi szobában’ maximum 4 fő elhelyezésére van lehetőség. Kisgyermekek részére kiságyat térítésmentesen biztosítunk, amennyiben jelzik arra irányuló igényüket. A ‘Standard’ szobákban pótágy elhelyezése nem lehetséges. A szálloda reggeliző termében etetőszék használatára van lehetőség.

Házikedvencekkel a szállodában

Szállodánkban kisállatok fogadására sajnos nincs lehetőségünk.

CSOMAGOK

Budapesti kikapcsolódás Fedezze fel Budapest szépségeit! Csomagunk vezetett városnézéssel és Parlament túrával hamarosan újra foglalható! Borkóstoló a Dunán Finom borokat iszogatni egy hajó fedélzetén, miközben elénk tárul a csodás panoráma...igazi élvezet.

A csomag hamarosan újra foglalható!
Wellness pihenés Budapesten Egy városnézés, mely még az egészségének is jót tesz. Jól hangzik, ugye?

2 éjszakás csomagunk a szálláson és az egészséges reggelin kívül Széchenyi Gyógyfürdő belépőt és egy wellness koktélt is tartalmaz.

Hamarosan újra foglalható!
Budapesti kikapcsolódás
Fedezze fel Budapest szépségeit! Csomagunk vezetett városnézéssel és Parlament túrával már foglalható.

Foglaljon online vagy küldjön e-mailt!
Borkóstoló a Dunán
Finom borokat iszogatni egy hajó fedélzetén, miközben elénk tárul a csodás panoráma...igazi élvezet. Foglalja le csomagajánlatunkat, hogy részese lehessen!

Foglaljon online vagy küldjön  e-mailt!
Wellness pihenés Budapesten
Egy városnézés, mely még az egészségének is jót tesz. Jól hangzik, ugye?
2 éjszakás csomagunk a szálláson és az egészséges reggelin kívül Széchenyi Gyógyfürdő belépőt és egy wellness koktélt is tartalmaz.

Foglaljon online vagy küldjön e-mailt!
Previous
Next
SZOBÁK
KAPCSOLAT
GALÉRIA