D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
D8 HOTEL
YOUR DATE WITH BUDAPEST
Previous
Next

KÉRDÉSEK & KÉRÉSEK

Szervezze meg programját még az utazás előtt!

MyConcierge szolgáltatásunk keretében még az utazás előtt, az interneten keresztül teheti fel kérdéseit, gyűjthet információt, foglalhat vacsoraasztalt, transzfert, koncertjegyeket, szervezhet városnéző programot vagy bármit, mellyel emlékezetesebbé és kényelmesebbé teheti kirándulását.
Ezen szolgáltatásunk a legkényelmesebb megoldása annak, hogy mindent előre megtervezhessen és csak vakációja pillanataira, vagy üzleti megbeszélésének részleteire kelljen koncentrálnia.
Kérdéseire 24 órán belül válaszolunk.

*Kötelezően kitöltendő mezők

KÖRNYÉK

Lánchíd

Szállodánktól néhány perc sétára található a város egyik leghíresebb hídja, a Széchenyi Lánchíd. Ez volt az első állandó híd Pest és Buda között, egyben a teljes magyarországi Duna-szakaszon is.
Tervezője az angol William Tierney Clark, a kivitelezés irányítója a skót származású Clark Ádám volt.

300

Bevásárló utcák
(Deák Ferenc utca, Vörösmarty tér, Váci utca)
 
Budapest híres bevásárló utcái csupán pár perces sétára találhatóak szállodánktól. A neves nemzetközi márkák képviselőinek kínálatát illetve a hazai divatipar prominens márkáit mind egy helyen találja. A gyönyörű épületek között végig húzódó sétálóutca egész évben nyüzsgő forgatag, télen pedig hangulatos karácsonyi vásár színhelye. 

350

Szent István Bazilika
 
Szállodánktól pár perces kellemes sétatávolságra található hazánk egyik legjelentősebb turisztikai látnivalója. Csodálja meg ezen egyedülálló építészeti remekmű belső tereit és a 96 méter magas kupoláját ahonnan varázslatos kilátás nyílik a városra. Érdemes egy kávéra, italra betérni a Bazilika előtti kávézók, éttermek egyikébe és elmerülni a káprázatos építészeti remekmű látványában. 

650

Országház
 
Ez a lenyűgöző építészeti emlékmű 15 percnyi sétára található a szállodától, közvetlenül a Duna partján. Sétáljon körbe Európa egyik legrégebbi törvényhozó épülete körül és nézze végig az egyedi, hagyományokhoz illő őrtiszt váltást a Kossuth Lajos téren. 

1100

Dohány utcai zsinagóga
 
A Dohány utcai zsinagóga, vagy ahogyan a köznyelvben előfordul: a Nagy zsinagóga, Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában található. A magyar neológ zsidóság és egész Európában legnagyobb zsinagógája.
A magyarországi zsidóság fontos jelképe, továbbá Budapest jelentős idegenforgalmi látványossága. A főváros kulturális életében is aktív szerepet tölt be, ugyanis helyet ad komolyzenei hangversenyeknek, különböző fesztiválok helyszínéül szolgál; falai közt gyakran hangzanak fel orgonakoncertek, illetve kántorfellépések. 

1200

Budai Vár
 
A Budai Vár a város egyik legjelentősebb építészeti remekműve, amit manapság Budavári Palotaként is emlegetnek. A vár többek között a 13. századi magyar királyok otthonaként is szolgált.
A szobákat és a termeket nem rekonstruálták, azonban napjainkban a Budavári Palota komplex modern kulturális intézményként működik. Itt található a Nemzeti Galéria, a Nemzeti Széchenyi Könyvtár, illetve a Budapesti Történeti Múzeum. 

1500
TOVÁBBI INFÓ ELREJT
SZOLGÁLTATÁSOK
TÉRKÉP
KAPCSOLAT